Primul tur virtual în Bucătăria Jamilei, lansat de Tefal
Tefal, lider mondial pe piaÈ›a vaselor de gătit, alături de Geanina Staicu Avram, cea mai cunoscută È™i urmărită creatoare de conÈ›inut pe segmentul culinar din România, È™i împreună cu agenÈ›ia de comunicare Saatchi & Saatchi, [...]
Cum pare sa arate sectorul de constructii in urmatoarea perioada
Ai in plan sa construiesti o casa sau poate o cladire de birouri? Ai in plan sa asfaltezi zona din jurul vilei sau sa amenajezi un drum privat pe o proprietate? Poate chiar vrei sa investesti masiv in domeniu si te gandesti la dezvoltarea unui mic [...]
Optimizarea SEO a unui magazin online este cheia succesului
Daca nu esti multumit de performantele magazinului tau online trebuie sa stii ca sunt multe masuri care se pot lua. Din fericire, promovarea online este mai eficienta si implica costuri mai mici decat alte modalitati traditionale de a [...]
Investitia in scule si echipamente de calitate permite eficienta ridicata
Pentru cel mai bun randament in lucrari, orice meserias cunoaste faptul ca ai nevoie nu doar de abilitati si experienta, ci si de scule, unelte, echipamente capabile sa asigure performanta, ajungand la un nivel ridicat al eficientei. Daca esti [...]
Pariuri pe candidatii la alegerile locale din Bucuresti: ce cote au Nicusor Dan si Gabriela Firea
În timp ce în media apar diverse sondaje de opinie cu privire la voturile din alegerile locale din 27 septembrie 2020, iar actorii politici principali susÈ›in sau nu credibilitatea unor astfel de date, iată că cei interesaÈ›i de acest [...]
Various Brands inaugurează un nou magazin, în Shopping City Târgu Mureș
Various Brands, cunoscutul multibrand naÈ›ional cu capital 100% autohton, a inaugurat un nou magazin de articole sportive, în Shopping City Târgu MureÈ™, reÈ›eaua ajungând în prezent la 23 de unități situate în marile [...]
Printre multiplele avantaje ale internetului in ziua de astazi, este acela de a face o afacere online fara prea multe avize si contracte. Desigur un magazin online va trebui inregistrat, insa de multe ori, proprietarul magazinului nu va trebui sa detine [...]
Renovari sau amenajari? Ia-ti ajutorul de la Helppy.ro!
Ca orice om care se apuca de un proces amplu de renovare sau de amenajare a locuintei, nu ai cum sa le stii sau sa le prezici pe toate astfel incat, la nevoie, sa ai la indemana toate masurile care te pot salva dintr-un impas neplacut. Si chiar si cu o [...]
5 lucruri de care sa tii cont cand cauti cele mai bune centrale electrice
Incalzirea locuintelor personale depinde foarte mult astazi de tipurile de centrale electrice, pe care oamenii aleg sa si le cumpere. Este vorba despre dispozitive moderne, datorita carora nivelul de confort poate spori sau, dimpotriva, poate fi unul [...]
Chiar si o boxa portabila accesibila poate fi extrem de utila
In prezent, tehnologia face parte din viata noastra, mai mult sau mai putin, insa ce este cert, este faptul ca aceasta ne face viata mult mai usoara si mai simpla. Cel mai bun exemplu de „minune tehnologica”, consta in telefoanele care ne [...]
Aplica pentru un job videochat
“Tatal meu zideste case/Cocotat pe schele/El cu fruntea lui ajunge/Pana sus la stele.” Despre profesiile oamenilor s-a scris mult. M-au fascinat multe destine incepand cu cele ale oamenilor simpli si sfarsind cu cele ale marilor pictori sau [...]
Escort-bucharest.ro sau experiente speciale
Asteptam sa ninga dintr-un moment in altul. Eram o gasca de baieti veseli, pregatiti de petrecere, dar fara fete frumoase, masina ar fi fost goala. O fata reuseste sa iti toarne o cupa de fericire in paharul vietii in fiecare clipa cand se uita la tine [...]
Bucătăraşul cel dibaci - un nou restaurant cu specific romanesc, in Bucuresti
Pe data de 28 octombrie 2010 a avut loc evenimentul de lansare a restaurantului cu specific românesc “BucătăraÅŸul cel dibaci”.
Lansarea s-a desfăşurat într-o atmosferă relaxată, la eveniment participand jurnaliÅŸtii ÅŸi bloggerii interesaÅ£i de arta culinară, HoReCa ÅŸi timp liber.
Evenimentul a fost organizat sub forma unei degustări de produse tradiÅ£ionale româneÅŸti, “vedetele” evenimentului fiind specialităţile “BucătăraÅŸului”, în timp ce principalele teme de discuÅ£ie au reprezentat-o secretele de preparare oferite de maestrul bucătar.
“Ne dorim ca “BucătăraÅŸul” nostru să atragă atenÅ£ia tuturor clienÅ£ilor dornici de o masă tradiÅ£ională, într-o cantitate îndestulătoare, cu preÅ£uri mici, accesibile pentru toate buzunarele ÅŸi cu acele feluri de mâncare româneÅŸti pe care le savurăm la orice vârstă. De aceea, acordăm o atenÅ£ie deosebită, calităţii ÅŸi cantităţii mâncării, în egală măsură. Åži pentru că ÅŸtim cât este de importantă o alimentaÅ£ie sănătoasă, toate produsele noastre sunt proaspete, gătite la solicitarea clientului. Pentru că deviza noastră este: ”Gatim proaspăt, bun ÅŸi sănătos!”, a declarat Nicoleta MenÅ£eanu, managerul restaurantului BucătăraÅŸul cel dibaci.
Restaurantul este situat în strada Olteni nr. 3, Sector 1, Bucuresti (zona P-Å£a Unirii, în spatele staÅ£iei Sf. Vineri).
Fiind un restaurant cu specific românesc, “BucătăraÅŸul cel dibaci” ÅŸi-a propus să ofere clienÅ£ilor săi posibilitatea de a savura reÅ£etele tradiÅ£ionale româneÅŸti, într-o atmosferă relaxată.
Totodată, restaurantul oferă livrare la domiciliul sau la biroul clienÅ£ilor, având meniuri cu preÅ£uri speciale pentru prânz (10, 9 lei sau 15,9 lei), precum ÅŸi preÅ£uri accesibile la toate produsele.
În cadrul localului pot fi organizate petreceri corporate, evenimente ÅŸi mese festive, în funcÅ£ie de bugetul fiecărui client.
Pastramă „BucătăraÅŸul cel dibaci” - reteta recomandata de restaurant
Pentru ca pastrama să aibă gustul special oferit de reÅ£eta BucătăraÅŸului, este important ca toate ingredientele folosite să fie proaspete. Peste o pulpă de pui, fragedă, se pune un amestec special de condimente, uscate în casă ÅŸi pregătite de bucătarul restaurantului special pentru acest produs, după o reÅ£etă proprie. Pulpa dezosată se înveleÅŸte cu un strat de condimente aromate ÅŸi se lasă la maturare 24 de ore, astfel încât să preia din savoarea ÅŸi aroma lor.
După ce a trecut timpul necesar maturării, când mirosul îmbătător al pastramei ne dă de înÅ£eles că este pregătită, se rumeneÅŸte pe un grătar de lemne, la foc potrivit, astfel încât mirosul condimentelelor folosite să se combine cu mirosul lemnului. Când pastrama a devenit arămie, poate fi servită pe un pat de mămăliguţă prospătă, cu murături, mujdei de usturoi sau cu hrean. Recomandarea bucătăraÅŸului: spre deosebire de alte preparate din carne de pui, pastrama se consumă cu vin roÅŸu, sec.
Clătite „BucătăraÅŸul cel dibaci” - reteta recomandata de restaurant
Se iau câteva clătite aurii, proaspăt coapte, ÅŸi se taie în fâÅŸii. Se adaugă, apoi, o mână de stafide turmentate în coniac, amestecându-le cu miez de nucă rupt în bucăţele mici ÅŸi prăjit în cuptor. Totul se scaldă într-un sos caramel, dulce ÅŸi zemos, un ingredient secret al „BucătăraÅŸului”. La final, se adaugă un mot de îngheÅ£ată de vanilie, special pregătită să răcorească desertul ÅŸi să îl facă perfect pentru a fi savurat.
Aboneaza-te la newsletter-ul "ArtSpirit".
Interviu cu Sorana Darclee Mohamad despre piesa de teatru E atat de rau ca-i bine
Cinema Patria alături de Sad Comedy ii invita pe cei interesati joi, pe 4 Decembrie, începând cu ora 19:00, la spectacolul ”E atât de rău că-i bine!”, în regia lui Octavian Strunilă. ProducÈ›ia prezintă o piesă [...]
Cu sange rece, sezonul 6 la Diva - prezentare serial, actori si episoade
Lilly Rush, un detectiv inteligent care investighează crimele din Philadelphia, lucrează la cazuri închise - crime care nu au fost niciodată soluÅ£ionate. Produs de Jerry Bruckheimer Television, în colaborare cu CBS Productions ÅŸi Warner [...]